Adcrowd

  • Reclame / Communicatie / Media
Over

Adcrowd helpt ondernemingen met het optimaal inzetten van online (re)targeting campagnes. Door middel van een uniek self-service platform krijgen ondernemers en marketeers direct toegang tot de grootste advertentieveilingen.

Directe veilingtoegang zorgt voor lagere tarieven. Het budget bepaal je zelf en de resultaten van de online campagnes zijn direct in te zien.

Zo heb je via Adcrowd toegang tot een enorm nationaal en internationaal aanbod aan websites waarop advertenties getoond kunnen worden. Campagnes zijn gemakkelijk op te starten en met enkele stappen live gezet.

Bij retargeting worden online banners alleen getoond aan eerdere bezoekers van jouw website. Door uitsluitend te adverteren op deze geselecteerde groep weet retargeting een gedeelte van de eerdere bezoekers alsnog te converteren tot betalende klanten. Door het inzetten van targeting campagnes bereik je een grote groep nieuwe bezoekers die exact binnen de gekozen doelgroep vallen. Gebruikers van het platform van Adcrowd zien hierdoor een fikse stijging in klanten, omzet en ROI.

Kijk voor meer informatie op Adcrowd.com