Vind beschikbare werkruimte

Verfijn resultaten
Staat er geen ruimte bij die bij jou past? Stuur een blanco aanmelding!

Staat er geen ruimte bij die bij jou past?

Stuur een blanco aanmelding. Je komt dan in ons bestand te staan. Zodra wij ruimte beschikbaar krijgen in de plaats waar jij ruimte zoekt en je voldoet aan onze selectiecriteria, nemen we contact met je op.

Tijdelijke woon of werkruimte
Zoek atelier of kantoorruimte

Tijdelijk gebruik van ruimtes

Zoek je atelier- of kantoorruimte waar je tijdelijk gebruik van kunt maken? VPS Nederland, de initiatiefnemer van Young Startup, beheert leegstaande gebouwen door heel Nederland. We beheren bedrijfshallen, kantoorpanden, gevangenissen, ziekenhuizen, kerken en kastelen. Dat betekent dat we je kunnen helpen om werkruimte te vinden, mits je flexibel bent en aan onze voorwaarden voldoet.

Naast betaalbare woonruimte of werkruimte in Nederland beheren wij ook verschillende gebouwen in het Verenigd Koningrijk. Wil je in aanmerking komen voor een ruimte in het Verenigd Koningrijk meld je dan aan via de site van VPS Guardians.

Atelier- of kantoorruimte vinden

Je kunt atelier- of kantoorruimte vinden indien je flexibel bent en zoekt naar tijdelijk gebruik van de ruimte. We helpen flexibele ondernemers en kunstenaars tijdelijk leegstaande panden te vinden, zodat je daar voor minimale kosten tijdelijk gebruik van kunt maken. We zorgen er samen met jou voor dat de ruimte en omgeving hun representatieve karakter behouden, terwijl jij tijdelijk de ruimte kunt gebruiken om te werken. We vragen een hoge mate van flexibiliteit en bieden je in ruil daarvoor een unieke, betaalbare ruimte.

Voorwaarden voor atelier- of kantoorruimte

Benieuwd naar de voorwaarden om atelier- of kantoorruimte te vinden in een van de leegstaande panden die we beheren? Je dient flexibel te zijn en zorgvuldig met de ruimte om te kunnen gaan. Je bent je bewust van het tijdelijk gebruik van de ruimte, het is op voorhand vaak onduidelijk hoe lang de ruimte beschikbaar blijft. Ben je daarnaast 18 jaar of ouder en heb je een beperkt budget? Dan is het vinden van ruimte via VPS Nederland (initiatiefnemer Young Startup) iets voor jou. Je kunt je online aanmelden. Zodra we atelier- of kantoorruimte voor je vinden nemen we contact met je op en nodigen we je uit voor een intakegesprek. We helpen je atelier- of kantoorruimte te zoeken en te vinden, waar je vervolgens met een bruikleenovereenkomst met een wederzijdse opzegtermijn van 2 of 4 weken of een tijdelijke huurovereenkomst (direct) gebruik van kunt maken. Op het moment dat je de overeenkomst accepteert, dien je € 25,- inschrijfkosten en € 85,- administratiekosten te betalen. In veel gevallen vragen we ook een waarborgsom. De maandelijkse kosten verschillen per ruimte. Tijdelijke werkruimte vinden: we maken het je graag gemakkelijk.