Start-up pitch EBF conference

Ik was hier
Sep 03
Stad: Groningen
Locatie: Launch cafe Groningen

Geachte ondernemer,

Via dit bericht willen we je graag uitnodigen voor deelname aan de Start-up Pitch tijdens de EBF Conference die zal plaatsvinden op vrijdag 4 oktober 2019. De winnaar wint een cheque, tot nu toe hebben we een bedrag van 3000 euro en adviesuren ter waarde van 1000 euro. We streven naar meer. 

Wat is de EBF Conference?

De EBF Conference is het grootste tweedaagse studentencongres van Nederland en tevens het grootste evenement van de Rijksuniversiteit Groningen. Verscheidene jaren hebben we al grote namen gehad die kwamen spreken onder andere: Al Gore (Voormalig Vice-President van Amerika) en Tineke Bakker-van der Veen (Managing Director of Boeing Benelux and Nordics). 

Wat is de Start-up Pitch?

De Start-up Pitch biedt jou de mogelijkheid om jouw eigen start-up te pitchen voor een publiek van 600 deelnemers, bestaande uit studenten, alumni, academici en bedrijfsdeelnemers. Gedurende twee minuten krijg jij de kans om het publiek te overtuigen van de kracht van jouw start-up. De winnaar, gekozen door het publiek, zal een fantastisch prijs winnen van zoals bovenstaant genoemd. 

Voorafgaand aan de EBF Conference 2019 zal Launch Café Groningen, op dinsdagavond 3 september, het Start-up Kick Off event hosten, waarbij alle start-ups de gelegenheid krijgen om hun idee te pitchen aan een jury. Zij geven elk deelnemende start-up advies en kiezen uiteindelijk de drie start-ups die hun idee op de EBF Conference zullen pitchen. 

Wat zijn de voorwaarden? 

We zijn opzoek naar start-ups van studenten die niet langer dan drie jaar bestaan. Dus ben jij of was jij student toen je begon met je onderneming? Bestaat deze niet eerder dan 1 januari 2016? Ben je op zoek naar een unieke kans om je start-up te promoten? Meld je dan nu aan via onze website!

Let op, de voertaal van de EBF Conference is Engels, dit geldt dus ook voor de Start-up Pitch.

Als je nog vragen hebt kan je altijd contact opnemen via de contactgegevens.

Rick Hoogeveen                   

Chairman | EBF Conference Day Organization    

Nettelbosje 2 | 9747 AE Groningen         

0681038354                  

[email protected]           

Dit event loopt van 03 Sep 2019 tot 04 Oct 2019

Wie gingen er?

+ ik was hier
Ben de eerste die zich aanmeldt!