Jennifer Delano en Sharon van Sprang organiseren eerste masterclass over growth hacking en pr

Ik was hier
Jennifer Delano en Sharon van Sprang organiseren eerste masterclass over growth hacking en pr
Aug 27
Stad: Hoofddorp
Locatie: Antareslaan 10, Hoofddorp

PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass. Tijdens ‘Boost jouw sales met growth hacking en PR’ bespreken zij in een ochtend alle belangrijke kansen van growth hacking en free publicity. De workshop is gericht op ondernemers en bedrijven die willen groeien en growth hacking en/of PR hiervoor nog niet maximaal inzetten.

Strategisch PR-specialist Jennifer Delano spreekt tijdens deze masterclass over free publicity over de belangrijkste lessen uit haar 15 jaar ervaring in de PR-business. Delano over de samenwerking met van Sharon van Sprang: “De keuze voor Sharon was snel gemaakt. We helpen dezelfde doelgroep van (potentiële) marktleiders en ze is hiervoor de beste growth hacker van Nederland.”

Succesvol free publicity aantrekken
“Elke ondernemer kan in principe succesvol media-aandacht aantrekken”, vindt Delano. “Ontdekken hoe de concurrent dit succesvol doet, is een hele simpele manier om PR-lessen te leren en zelf free publicity te genereren.”

Growth hacker Sharon van Sprang neemt de ambitieuze ondernemers mee in de belangrijkste 10 growth hacking tricks. Ze zal zich richten op het genereren van meer B2B-leads voor de deelnemers. De masterclass wordt afgesloten met een uitgebreide Q&A en een lunch.

Boost jouw sales
De masterclass vindt plaats in de ochtend van 27 augustus 2020, onder leiding van Sharon van der Sprang en Jennifer Delano. Zij leren ondernemers hoe ze growth hacking en PR inzetten om hun sales te boosten.

Informatie: https://jenniferdelano.nl/boost-jouw-sales-met-growthhacking-en-pr/

Dit event begint 27 Aug 2020

Wie gingen er?

+ ik was hier
Ben de eerste die zich aanmeldt!