Inschrijving Haagse Vernieuwers Challenge 2021

Deelnemen
Jan 11
Stad: Den Haag ('s-Gravenhage)
Locatie: Nederland

Wil jij de wereld een stukje mooier maken met jouw idee of bedrijf? Doe dan mee met de zevende editie van de Haagse Vernieuwers Challenge!

Met de Haagse Vernieuwers Challenge worden ondernemers zoals jij uitgedaagd om vernieuwende ideeën te presenteren rondom maatschappelijke vraagstukken, zoals beschreven in de SDG’s. Deze challenge is de innovatie wedstrijd van ImpactCity, het Haagse impact ecosysteem waar alles draait om “doing good and doing business”.

Zowel startups, als net beginnende ondernemers kunnen deelnemen aan de Haagse Vernieuwers Challenge door het indienen van een plan van aanpak. De genomineerden doorlopen een trainingsprogramma gericht op de verdere ontwikkeling en uiteindelijk wordt er per categorie één winnaar gekozen. De winnaars van deze challenge ontvangen een geldprijs voor de ontwikkeling van hun vernieuwende product of dienst. De prijzen bedragen €25.000 voor de beste startup, €10.000 voor de beste pre-startup en €5.000 voor het idee met de meeste publieksstemmen.

Het indienen van ideeën kan tot en met 23 februari 2021. Schrijf je nu in door een email te sturen aan [email protected] met jouw naam en bedrijfsnaam.

https://impactcity.nl/nl/de-haagse-vernieuwers-challenge/

Dit event loopt van 11 Jan 2021 tot 23 Feb 2021

Wie gaan er?

+ Deelnemen
Ben de eerste die zich aanmeldt!