Datafood Startupfestival op 30 oktober a.s. in Den Bosch

Ik was hier
Oct 15
Stad: 's-Hertogenbosch
Locatie: 's-Hertogenbosch

Hoe kan de agrifood-keten zichzelf ontwikkelen, verbeteren en vernieuwen?

Snel opkomende bigdata technologieën als data-analyse, -mining, -visualisatie en kunstmatige intelligentie gaan de hele agrifood keten - van grond tot mond - fundamenteel veranderen. Deze technieken in combinatie met bredere ontwikkelingen als Internet of Things, blockchain, robotisering, 3D-printen en nanotechnologie, leiden tot het ontstaan van nieuwe businessmodellen en nieuwe kansen voor ondernemers. In dat kader wordt op 30 oktober in ’s-Hertogenbosch het #DATAFOOD Startupfestival georganiseerd.

Uitdagingen

#DATAFOOD Startupfestival is een initiatief van Jeronimus Bosch Academy of Science (JADS), OndernemersLift+ en Bossche Investerings Maatschappij (BIM). Data Science wordt steeds belangrijker om antwoorden te vinden op de uitdagingen van onze tijd, zeker op het gebied agrifood. Tijdens dit festival krijgen innovatieve startups op het snijvlak van data & food de mogelijkheid om in gesprek te gaan met grote corporates zoals Unilever, KPN, Rabobank, Interfood, Foodstars en Rockstart en worden 1 op 1 gesprekken georganiseerd tussen startups en potentiële investeerders.

Topsprekers

Tevens zijn er tijdens het festival presentaties van topsprekers Tom de Bruyne, SUE Amsterdam en Sicco Pier van Gosliga van Connecterra en er is een design thinking sessie onder leiding van Casper Koomen van Blue Lab. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. De eerste editie van dit #Datafood Startupfestival moet een interessante en zinvolle ontmoetingsplek worden voor zowel start-ups als als investeerders. Start-ups kunnen zich aanmelden, deelname is kostenloos. Aanmelden voor de 1 op 1 gespreken kan tot uiterlijk 19 oktober.
Mark van de Pol, head of innovation and entrepreneurship van JADS over het #Datafood Startupfestival: "Data science is vaak onbekend terrein en organisaties zijn er nog onzeker over. Terwijl het cruciaal is voor de toekomst. Maak daarom de verbinding met andere vakgebieden, met studenten en wetenschappers om te sparren en te leren over ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Die brug willen wij slaan met dit event."

Voor meer informatie of het aanmelden van start-ups zie www.datafood.nu.

Het #DATAFOOD Startupfestival wordt georganiseerd in het kader van de We Are Food-maand #Datafood.

Dit event loopt van 15 Oct 2018 tot 30 Oct 2018

Wie gingen er?

+ ik was hier
Ben de eerste die zich aanmeldt!