bcdagen-bedrijvencontactdagen

Ik was hier
bcdagen-bedrijvencontactdagen
Oct 11
Stad: Leiden
Locatie: ECC Leiden


Zakelijke Beurs Zuid-Holland en Brabant

bcdagen-bedrijvencontactdagen

De BCDAGEN.nl is hét grootste netwerkevent in uw regio!

Netwerken gaat allang niet meer alleen om het leggen van contacten, maar ook om het opbouwen van duurzame relaties. Bereik uw doel en doe mee aan hét netwerkevent in uw regio! Vergroot uw naamsbekendheid, vergroot uw netwerk of realiseer direct verkoop op de beursvloer.

Exposanten kunnen B2B online en offline laten groeien. U mag hier niet ontbreken!

De Bedrijvencontactdagen vinden plaats in verschillende locaties en regio’s. De BCdagen.nl is hét podium waar alle ondernemers elkaar in 2 dagen ontmoeten en on- en offline netwerken, inspiratie krijgen door kennissessies en business genereren.

Data en openingstijden BCdagen regio Leiden
Woensdag 11 oktober: 14.00 – 22.00
Donderdag 12 oktober: 10.00 – 17.00

De BCdagen richt zich op ondernemers, organisaties en overheden uit de regio. Natuurlijk staan de BCdagen ook open voor deelname van organisaties uit naburige provincies, om ook zo zakelijke relaties te versterken en contactmomenten te vergroten. Dit alles vanuit de gedachte en het thema: “Grenzen verleggen”.

Voor meer informatie kunt u zich aanmelden via ons contactformulier

We zien er naar uit om samen met u de BCdagen tot een succesvolle editie te maken. Wij hopen dat u, naast het aanhalen en versterken van bestaande relaties, vooral ook nieuwe connecties opdoet. Samenwerken om zo een optimaal resultaat te behalen: dát is de kracht van BCdagen.
Dit event loopt van 17 May 2017 tot 18 May 2017

Dit event loopt van 11 Oct 2017 tot 12 Oct 2017

Wie gingen er?

+ ik was hier
Ben de eerste die zich aanmeldt!