Boskoop , Zuid-Holland
Boskoop | Werkruimtes hartje Boskoop

Boskoop

In het centrum van Boskoop (nabij Alphen aan den Rijn) hebben we een zeer representatief pand beschikbaar. Hiervoor zijn we op zoek naar twee verschillende enthousiaste ondernemers/ondernemingen die zich hier zouden willen vestigen, ook een ondernemerscollectief behoort tot de mogelijkheden.

In het gebouw is ruimte voor kantoorhoudende partijen of (schoon) atelier en ook is er behoeft aan een ondernemer die bij zijn onderneming een PostNL punt wil openen (hier is behoefte aan in de regio). Mocht jij een ander type onderneming willen starten op deze fijne plek, dan staan we tevens open voor alternatieve invullingen. Helaas is het niet toegestaan om er een supermarkt en/of avondwinkel te vestigen.

Beide beschikbare ruimtes zijn 300 m² a 400 m² groot. De ruimtes worden aangeboden op basis van een bruikleenovereenkomst. Gas, water en elektriciteit dienen op eigen naam afgesloten te worden.

Wil jij jouw onderneming starten in hartje Boskoop? Meld je aan, vertel ons meer over jouw bedrijf en werkzaamheden en we nemen contact met je op!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Young Startup is onderdeel van VPS Nederland.

 • Werkruimte

  Waar wacht je nog op?

  Zie jij deze ruimte wel zitten? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen.


  Wat is jouw motivatie om ruimte via Young Startup te zoeken?

  Hoe heb je ons gevonden?


  Persoonlijke gegevens

  Aanhef: DhrMevr.


  Geboortedatum*


  Bedrijfsgegevens

  Per wanneer zoek je ruimte?