Zo vergeet je stress en ga je weer met plezier naar het werk

Zo vergeet je stress en ga je weer met plezier naar het werk
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden
Gepost in Tips

Een volle inbox, spanning voor de presentatie die je vanmiddag moet geven en angst voor het gesprek met je baas. Kortom: stress! Het AD schrijft dat managementcoach Maximiliaan Winkelhuis 99 tips tijdens zijn coachingssessies verzamelde om je werkplezier te vergroten. Hij deelt er vijf.

Minder stressen, korter vergaderen en beter presteren. Dat is wat we allemaal het liefst willen. Maximiliaan Winkelhuis is ruim twintig jaar werkzaam als managementcoach, communicatie- en leiderschapstrainer. Hij is een ervaren steun in de rug voor professionals uit het bedrijfsleven, de media, politiek en de danswereld. ,,Als er teveel op ons bordje ligt en we het gevoel hebben dat we het niet meer afkrijgen, dan ontstaat er stress. De oplossing is om even uit je volle hoofd te gaan en terug te keren in je lijf.”

Tip 1: Klappen
,,De eerste tip is een makkelijke. Zo nu en dan hebben we donkere gedachte. Je hoofd gaat vastzitten, maar ook je lijf. Je komt er makkelijk uit door met je vlakke hand op je lijf te klappen. Je begint bij je voeten, daarna je enkels benen, billen, borsten. Je slaat geen plekje over. Je activeert je bloedsomloop en het is een heerlijke manier om even energie te pakken. Deze oefening kost je maar een minuutje.”

Klik hier en lees het volledige artikel