Zo structureer je je contentmarketing aanpak

Zo structureer je je contentmarketing aanpak
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 maand geleden
Gepost in Tips

Contentmarketing staat samen met social media bovenaan de 2020 activiteitenlijst van Nederlandse marketeers volgens recent Digitalheads onderzoek in samenwerking met Soda. Ondanks de populariteit van deze discipline heeft slechts 43% van de Nederlandse marketeers een contentmarketingstrategie. Werk aan de winkel, dus.

Samen met creatie blijkt strategie het meest lastig te zijn binnen contentmarketing. Dus hierbij voor iedereen die jeuk, stress krijgt of op ziet tegen het maken van een contentmarketingstrategie deel ik ons Content Marketing Strategy Canvas. Maak iets soortgelijks en help zo je organisatie verder vooruit dit jaar.

Als je een succesvol merk wilt bouwen in deze digitale tijd is contentmarketingstrategie cruciaal. Het canvas is een beknopte weergave van je strategie. Eén pagina waarmee je je organisatie makkelijk door je aanpak meeneemt. Of het geheugensteuntje voor jezelf als ondernemer of marketeer. Je moet nog wel het denkwerk verrichten. Maar je hoeft geen strateeg te zijn om een effectieve strategie op te zetten. Als je onderstaande stappen leest en het eigen canvas invult staat je basis en ben je klaar voor een vliegende start in 2020.

Klik hier en lees het volledige artikel