Zes nieuwe online programma’s voor (startende) ondernemers kleinbedrijf

Zes nieuwe online programma’s voor (startende) ondernemers kleinbedrijf
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Website

De Wereld van Personeel, een online platform dat ondernemers helpt bij het zelfstandig verzorgen van hun personeelszaken, lanceert vandaag zes online programma’s.

Deze online ‘doe-het-zelf’ programma’s stellen ondernemers in het kleinbedrijf in staat om alle facetten van personeelszaken eenvoudig te begrijpen en zelf te verzorgen.

'De manier waarop ondernemers omgaan met hun medewerkers is bepalend voor de succes van het bedrijf. Daarom is het werken met personeel voor veel ondernemers een belangrijke prioriteit, maar zorgt het ook voor de grootste uitdagingen. Vanuit mijn twintig jaar lange ervaring in personeelszaken, herken ik de uitdaging waar ondernemers tegenaan lopen goed. Met de Wereld van Personeel wil ik het werken met personeel simpel maken voor ondernemers in het kleinbedrijf, zodat zij alleen die stappen nemen die nodig zijn en weten dat ze het daarmee goed geregeld hebben. Door het geven van duidelijke uitleg en eenvoudig uitvoerbare adviezen, wil ik een bijdrage leveren aan de groei en het succes van hun bedrijf', vertelt Esther Mallant, oprichter van De Wereld van Personeel.

Zes online doe-het-zelf programma’s

In zes online programma’s worden ondernemers stapsgewijs aan de hand genomen bij het omgaan met hun medewerkers. De programma’s laten zien welke acties een ondernemer kan nemen en welke risico’s en gevoeligheden er kunnen zijn. De personeelsthema’s Werven, Belonen, Regelen en Functioneren zijn per direct beschikbaar als online programma. Hierin leren ondernemers alles over het vinden van de juiste medewerkers, het belonen, organiseren, en maximaliseren van resultaten met personeel. De programma’s Ontwikkelen en Afscheid verschijnen later dit jaar. Ondernemers die gebruik willen maken van De Wereld van Personeel betalen een vast bedrag per jaar waarvoor zij toegang krijgen tot alle beschikbare content op het platform.

Startups ondersteunen bij hun groei

Verschillende maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen hebben startend ondernemerschap in de afgelopen jaren gestimuleerd. Het belang van innovatieve startups voor de Nederlandse economie is dan ook evident gebleken. Slechts één op de 10.000 starters groeit echter door tot een succesvolle onderneming, blijkt uit studie door het ING Economisch Bureau.

Bron: Baaz.nl