Zakelijk geld lenen: vier zaken om rekening mee te houden

Zakelijk geld lenen: vier zaken om rekening mee te houden
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Financieel

Iedere ondernemer zal het wel eens gebeuren: een business opportunity die hij of zij niet kan laten lopen. Een nieuwe dienst of product verkopen, een ander bedrijfspand of een overname waardoor de onderneming flink groeit bijvoorbeeld.

Of bent u een startend ondernemer? Vaak moet er wel eerst geld geïnvesteerd worden, voordat er geld verdiend kan gaan worden. En niet elke ondernemer kan hiervoor zomaar voldoende financiële middelen direct vrijmaken of uit de onderneming halen. De oplossing? Een zakelijke financiering. Wolf Bogaert van Financer.com geeft er meer informatie over.

Looptijd financieringsaanvraag
Bij een bedrijfslening gaat het vaak om een groot bedrag. Net als bij een lening die particulier wordt aangevraagd, dient de aanvrager volgens Bogaert rekening te houden met de tijd die het de geldverstrekker kost om de aanvraag te beoordelen. "Bij een zakelijke lening gaat het gemiddeld om een periode van acht weken." Hij vult aan dat dit soms wel sneller mogelijk is. "Bent u al klant bij de geldverstrekker, bijvoorbeeld omdat u er een zakelijke rekening hebt? Dit kan zorgen voor een korter aanvraagproces."

Klik hier en lees het volledige artikel