Young Startup vergroot crowdfunding diensten en gaat samenwerken met Symbid

Young Startup vergroot crowdfunding diensten en gaat samenwerken met Symbid
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Krijg je geen lening bij de bank? Wil je toch een financiering voor je nieuwe bedrijf of product en meteen je idee verkopen aan een groot publiek? Kies dan voor crowdfunding, de nieuwe vorm van financieren.

Young Startup werkt vanaf deze maand samen met Symbid, het is het meest succesvolle investeringsplatform van Nederland dat sinds 2011 23 pitches heeft gefinancierd van in totaal bijna twee miljoen euro. Young Startup ondersteunt jou met de marketing van je project en bij het vinden van genoeg investeerders.

Aanmelden

Wil je ook investeerders vinden die fan worden van jouw bedrijf en daarmee een succesvolle financiering ophalen? En daarbij ook nog je bedrijf laten groeien en je omzet verhogen? Meld je meteen aan en we gaan voor je aan de slag.

Op Symbid heeft Young Startup een zogenaamde Groep ontwikkelt die kan worden ingericht naar de wensen van Young Startup. Ook zullen de ondernemers die via Young Startup willen crowdfunden op Symbid in deze speciale Groep komen. Op deze manier blijft de ondernemer in het Young Startup netwerk actief en hoeft het niet buiten Young Startup op zoek naar financieringsmogelijkheden.

Samenwerking Young Startup & Symbid

Thomas van der Kleij, Business Developer bij Young Startup, legt uit waarom deze samenwerking voor beide partijen rendabel is: “Young Startup stelt alles in het werk om haar leden te helpen succesvoller te worden. Symbid ontsluit aan onze leden niet alleen een groot netwerk van investeerders, maar ook een solide infrastructuur om crowdfundingprojecten te managen. Hierdoor kunnen wij extra waarde bieden aan onze leden”.

Korstiaan Zandvliet, CEO van Symbid, vult aan: “Symbid is er op gebrand om meer te bieden dan kapitaal alleen. Ondernemers zijn op zoek naar kennis en een netwerk, iets wat bij Young Startup ruimschoots voor handen is. Investeerders zoeken naar gevalideerde ondernemers die de toegevoegde waarde die een startup moet leveren, voorop zetten. Dat zijn de ondernemers die Young Startup kan aanleveren. Actief zijn in het Young Startup netwerk telt voor veel investeerders als een kwaliteitsstempel”.

Young Startup werkt samen met meerdere crowdfundingplatforms en helpt ondernemers bovendien met het produceren van pitchvideo's, publicaties via het blog, marketing, nieuwsbriefpublicaties en make-over dagen voor ondernemers. Symbid is tot op heden de enige die Young Startup een apart deel op het platform biedt waar investeerders in alleen in Young Startup-ondernemers kunnen investeren.