Wordpress heeft de toekomst

Wordpress heeft de toekomst
6 jaar geleden
Gepost in Tech

Blog over het open source systeem Wordpress, een zeer goede manier om een professionele website neer te zetten op het wereld wijde web.

Voordelen

WordPress biedt vele voordelen waar het gaat om het maken van een website, zo zit het blog systeem er natuurlijk nog steeds in verwerkt en is het dus vrij simpel om een blog toe te voegen aan uw professionele website. Verder bieden de vele plug-ins vele mogelijkheden om uw website van alle gemakken te voorzien zo is uw social media zeer gemakkelijk toe te voegen op uw website door middel van verschillende plug-ins. Ook verdere interactie met social media platforms is zeer goed mogelijk door middel van verschillende plug ins.

Bestaande thema’s

Een WordPress website kun je gemakkelijk online maken wanneer je gebruik maakt van een kant en klaar thema, je hebt de keuze uit een overvloed aan gratis thema’s, maar ook betaalde thema’s zijn er genoeg te vinden. Deze thema’s, betaald of gratis zijn met enige kennis van css prima naar eigen wensen in te vullen. Kleuren, afmetingen, lettertype, headers en banners en lettergrootte zijn allemaal prima te veranderen, je kunt dus prima een website neer zetten of laten zetten geheel naar uw eigen wensen. Verder is het programma prima actueel te houden door middel van het prima CMS wat aan de achterkant van de website te vinden is.

WordPress is de laatste jaren erg op komen zetten en er zijn dan ook al vele websites te vinden die gemaakt zijn in het open source programma. Je kunt er voor kiezen om een bestaand thema te laten verbouwen of zelf aan te passen naar je wensen, of je kiest voor een custom made WordPress thema dat van nul af helemaal gemaakt is voor jou als gebruiker. Het nadeel van deze custom made optie is dat het een stuk duurder is dan wanneer je een kiest uit een bestaand thema en die laat verbouwen naar je eigen wensen.

Toekomst

Volgens mij heeft WordPress de toekomst, het programma blijft continue door ontwikkelen en er is steeds meer mogelijk binnen het programma waardoor het voor de ondernemer zeer zeker de moeite waard is om te gaan voor een WordPress website. Het maken of het laten maken van een WordPress website kan voor u als ondernemer ook nog eens voordelig uitvallen waar het gaat om de kosten, het maken van een website in WordPress hoeft niet heel erg duur te zijn en is negen van de tien keer stukken goedkoper dan wanneer u een website van nul af helemaal laat opbouwen. Natuurlijk hangt het prijskaartje van een WP website ook af van wat uw wensen als ondernemer zijn.