Wie wordt de beste Digitale Transformer van Nederland?

Wie wordt de beste Digitale Transformer van Nederland?
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden
Gepost in Events

Amsterdam, 23 augustus 2016 – Digital Transformers reikt op 6 oktober 2016 voor de tweede keer de Digital Transformer Awards (DTA) uit. Met de uitreiking worden de grootste digitale veranderaars in Nederland in de schijnwerpers gezet. Wie wordt de opvolger van Robert van Geffen, die namens Philips de DTA 2015 in ontvangst nam? Iemand nomineren of jezelf opgeven kan hier.

De digitale revolutie raast als een tsunami door de Nederlandse bedrijven en stelt nieuwe eisen aan de organisatie van de toekomst. Een belangrijke rol is hierin weggelegd voor startups, die digitale mogelijkheden snel kunnen toepassen en zo bijdragen aan de noodzakelijke transformatie. Vooral grotere bedrijven met enige historie hebben moeite met de omschakeling. Om deze fundamentele verandering succesvol te realiseren, is er een groeiende behoefte naar digitale transformators.

Digital Transformers springt in op deze behoefte en mobiliseert kennis en kunde om Nederlandse bedrijven sneller en effectiever aan de digitale wereld te laten participeren. Met de uitreiking van de Digital Transformers Awards wordt digitaal talent in Nederland in contact gebracht met elkaar en met bedrijven die met de digitale inhaalslag bezig (willen) zijn. Een uitgelezen kans om kennis op te doen, te discussiëren en te netwerken. Iedere change-maker die nauw betrokken is bij deze vertaalslag kan zichzelf of een ander nu hier online aanmelden. De inschrijvingen sluiten 23 september.

De belangrijkste beoordelingscriteria voor de award berusten op de aanwezigheid van drie eigenschappen. Zo heeft de ideale Transformer een heldere digitale visie met aantoonbare leiderschapskwaliteiten. Hij of zij beschikt over sterke kennis en vaardigheden omtrent digitale mogelijkheden binnen organisaties en heeft een heldere visie op de ontwikkelingen daarin. Ten slotte wordt er gekeken naar de realisatiekracht van de kandidaat aan de hand van de impact en bereikte resultaten.

Save the date
De tweede editie van de Digital Transformers Awards vindt plaats op donderdag 6 oktober 2016, als onderdeel van Amsterdam eWeek. De opzet blijft grotendeels ongewijzigd: drie kandidaten pitchen voor de winst en worden door het publiek aan de tand gevoeld. In de finale wordt bepaald wie zich Digital Transformer 2016 mag noemen. De beslissing wordt gemaakt aan de hand van de digitale visie, digitale kennis & vaardigheid en de realisatiekracht van de genomineerden. Het event vindt ‘s avonds plaats in de A’DAM Toren.