Werk aan de Muur valt in de prijzen

Werk aan de Muur valt in de prijzen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Startups

Werk aan de Muur heeft de Dutch Startup Award gewonnen in de categorie e-commerce startup van het jaar. Dit initiatief dat beeldmakers en consumenten bij elkaar brengt, won met 32 procent van de stemmen.

Blijdschap
Oprichter Jasper van der Meij is opgetogen: “Het is geweldig om de Dutch Startup Award in de categorie e-commerce startup van het jaar te winnen! Zeker omdat het een publieksprijs is. Dit hebben we te danken aan onze community, maar ook zeker aan alle anderen die ons bijzonder genoeg vinden om op te stemmen. Dit is een enorme stimulans voor ons en onze onderneming, en een bevestiging dat we op de goede weg zijn met onze startup.”

Fonkelnieuwe startup
Werk aan de Muur, opgericht in 2012, is een online platform waarop fotografen en beeldmakers hun werk kunnen aanbieden. Consumenten krijgen zo de kans om een uniek werk aan de muur te hebben, dat perfect bij hen past en ook nog betaalbaar is. Momenteel staat er werk van ruim 800 creatievelingen in de database. De koper kan zelf kiezen op welke afmeting en materiaal het werk aan zijn of haar muur komt te hangen.

De Dutch Startup Awards zijn een initatief van The Next Web en worden jaarlijks in twaalf verschillende landen uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs voor startende ondernemingen is inmiddels uitgegroeid tot de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse startups.

Website Werk aan de Muur