Welke promotiematerialen zijn populair in tijden van het coronavirus?

Welke promotiematerialen zijn populair in tijden van het coronavirus?
1 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

We staan op het punt om een 'nieuw normaal' binnen te stappen: een wereld waar de manier waar werken, communiceren en leven een geheel andere dimensie zal krijgen. Het coronavirus heeft ook grote invloed op de promotionele branche en de promotiecampagnes van start-ups. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een hele rits met nieuwe productcategorieën aan populariteit hebben gewonnen, variërend van producten om het belang van sociale afstand te benadrukken tot producten die thuiswerken veraangenamen. Ter inspiratie bespreken we de meest populaire productcategorieën.

Hygiëne & Gezondheidsproducten

Van desinfecterende handgels tot beschermende mondkapjes.

Met de nadruk op persoonlijke hygiëne en het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus, zouden bedrijven moeten overwegen te investeren in gezondheidsproducten om het welzijn van hun personeel en klanten te waarborgen. Je kunt bijvoorbeeld mondkapjes laten bedrukken voor personeel en relaties of gepersonaliseerde handgels uitdelen aan klanten en bezoekers.

Producten voor het promoten van sociale afstand

Promotionele producten om collega's en klanten te helpen bij het volgen van de COVID-19 richtlijnen van de overheid.

Sociale afstand nemen zal de kern vormen van hoe bedrijven de komende maanden (of zelfs jaren) opereren. Met dat in gedachten is de veiligheid van collega's en klanten een topprioriteit. Veel bedrijven zullen bijvoorbeeld investeren in ontsmettingsstations en vloermarkeringen, om verstandige naleving van overheidsrichtlijnen te garanderen.

Promotionele producten voor thuiswerken

Maak thuiswerken een beetje leuker met weggevers.

De kans is groot dat thuiswerken voor veel van je klanten en collega’s geheel nieuw is. Het zal dan ook soms moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven. Met dat in gedachten is de tijd daar om te investeren in promotionele producten die het thuiswerken veraangenamen. Denk aan mokken, onderzetters, agenda’s, webcams en ga zo maar door.

Weggevers voor door de brievenbus

Producten met het ideale formaat om per post naar klanten te versturen.

Je hebt misschien al een tijdje geen persoonlijk contact met vaste klanten, maar je kunt nog steeds via de post iets van je laten horen. Herinner ze aan je bedrijf door per post promotionele artikelen te versturen, bijvoorbeeld leuke autogeurtjes. Uiteraard kun je ook digitaal iets van je laten horen, maar juist iets tastbaars maakt deze periode een wezenlijk verschil.

Fitness gerelateerde om thuis te trainen

Thuis fit blijven wordt een koud kunstje met deze fitness gerelateerde promotiematerialen.

Je klanten, relaties en bezoekers mogen misschien (nog) niet naar de sportschool of durven dat uit veiligheidsoverweging niet. Speel daar op in door fitness gerelateerde producten weg te geven en geef relaties de mogelijkheid om te sporten. Je kunt denken aan yoga matjes en gewichten om mee te sporten of aan slippers voor na het sporten.

Wil je ook promotiematerialen uitdelen in tijden van het coronavirus?
Wil je als start-up ook graag reclame maken of promotiematerialen uitdelen, maar weet je nog niet hoe? Laat je dan adviseren door bedrijven die gespecialiseerd zijn in promotionele producten en relatiegeschenken.