Wekelijks overzicht Twitter per e-mail

Wekelijks overzicht Twitter per e-mail
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Social Media

Deze week is Twitter gestart met een wekelijkse e-mail nieuwsbrief. Deze 'samenvatting' van een weekje Twitter is voorzien van de meest relevante tweets en verhalen gedeeld door de mensen waarmee jij mee verbonden bent. Zo heeft Othman Laraki, Director Growth & International, bekend gemaakt in een blogpost.

De verhalen worden weergegeven op dezelfde manier als het recentelijk bijgewerkte Discover tab, ze leggen de nadruk op wie welk verhaal gedeeld heeft zodat jij kan bepalen welke voor jou het belangrijkste zijn. Klikken op een van de headlines laat je het hele verhaal lezen en tevens krijg je dan de mogelijkheid direct vanuit de e-mail te tweeten en gerelateerde tweets te zien van de mensen die je volgt.

De e-mail bevat ook de meest engaging tweets gezien door de mensen die jij volgt, ook als jij diegene zelf niet volgt. Je kan dan zien wie uit jouw 'netwerk' het bericht heeft gemarkeerd als favoriet of het bericht geretweet heeft. De e-mail functie zal in de komende weken beschikbaar komen voor iedereen.