Voordelen van je bedrijf vestigen in Antwerpen

Voordelen van je bedrijf vestigen in Antwerpen
4 maanden geleden
Gepost in Gastblogs

Overweeg je om jouw bedrijf (ook) in België te vestigen? Dan is Antwerpen een zeer geschikte stad. Wil je weten waarom? Je leest het in deze blog.

Van plan om je bedrijf (ook) in België te vestigen? Of ben je van plan om te investeren in bedrijfsvastgoed? Kijk dan of Antwerpen een geschikte stad is voor jouw bedrijf. Antwerpen is een levendige stad die zeer geschikt is voor bedrijven. Er zitten veel voordelen aan het vestigen van jouw bedrijf in Antwerpen; die lees je hier!

Goed bereikbaar

Een heel groot voordeel aan Antwerpen is dat de stad heel goed bereikbaar is. Antwerpen is van verschillende locaties in België en Nederland goed te bereiken met de auto én met het openbaar vervoer. Antwerpen beschikt over een groot centraal station op een gunstige plek in de stad. Hierdoor kunnen werknemers goed en snel hun werk bereiken. Ook liggen veel kantoorpanden dicht bij het centrum gelegen. Hierdoor kan je ook nog meegenieten van de bruisende binnenstad. 

Zeer geschikt voor internationale bedrijven

Antwerpen is een zeer geschikte plaats om een internationaal bedrijf te vestigen. Antwerpen beschikt namelijk over een grote haven en een dichtbij gelegen vliegveld. Ook is Antwerpen goed internationaal te bereiken via verschillende internationale treinen. Hierdoor is de internationale gemeenschap in Antwerpen ook groot. Antwerpen heeft dus een zeer gunstige ligging. 

Genoeg werknemers

In Antwerpen zijn er genoeg geschikte werknemers te vinden voor jouw bedrijf. Antwerpen is namelijk een stad waar veel hoogopgeleiden en internationale mensen werken en wonen. Door de gunstige ligging kunnen werknemers ook gemakkelijk op locatie komen. Het zou dus niet moeilijk moeten zijn om geschikte werknemers te vinden als je een bedrijf in Antwerpen vestigt. 

Gezellige stad met cultuur

Naast alle professionele mogelijkheden, is Antwerpen ook een hele bruisende en gezellige stad. Hierdoor hangt er in de hele stad een gezellige sfeer. Hierdoor kunnen werknemers en partners naast het werk ook genieten van de leuke stad. 

Veel kantoorpanden beschikbaar

In Antwerpen zijn veel er veel nieuwbouwprojecten voor bedrijfsvastgoed. Er is dus genoeg keus als je jouw bedrijf wilt vestigen in Antwerpen. Er zijn ook genoeg andere bedrijven die gevestigd zijn in Antwerpen. Hierdoor is er een grote bedrijfsgemeenschap. Vastgoed in Antwerpen is ook nog eens relatief betaalbaar in Antwerpen. Door de gunstige ligging is dit dus een unieke mogelijkheid.