Virtueel kantoor voor startende ondernemers

Virtueel kantoor voor startende ondernemers
6 jaar geleden
Gepost in Interviews

Administratie. Iets waar veel ondernemens totaal geen zin in hebben, maar ook iets waar je niet onderuit komt. Boris van Doesburg vertelt over Bizzcounter en hoe deze online werkplek alles een stuk eenvoudiger kan maken voor ondernemers.

Wat is Bizzcounter?

Iedere ondernemer, startend of al ervaren, heeft te maken met boekhouding en andere administratieve werkzaamheden. Wij van BizzCounter merkten dat veel ondernemers hier moeite mee hadden. Het is een tijdrovende klus en het uitbesteden is vaak prijzig. Bizzcounter heeft daarom Het Nieuwe Werken ontwikkeld.
Alles wat je als ondernemer nodig hebt, vind je binnen één business platform. Het is een online werkplek, een virtueel kantoor.

Met het virtuele kantoor van Bizzcounter kan iedere ondernemer over een online werkplek beschikken voor alle verkoop-, marketing-, project-, planning-, urenregistratie en administratieve werkzaamheden.

Wij vragen hiervoor slechts een kleine vergoeding per maand. Om het te kunnen testen, is het zelfs de eerste 30 dagen volledig gratis.

Uniek

Onze software is ontwikkeld door, voor en samen met ondernemers. Hierdoor is het programma zo opgezet dat ondernemers zijn voorzien van gebruiksgemak en kwaliteit. De ondernemer heeft altijd en overal toegang en inzicht in zijn bedrijfsvoering.

Bizzcounter is uniek, omdat er geen andere online oplossing op de markt is die ondernemers hetzelfde kan bieden. Wij staan voor kwaliteit, gebruiksgemak, service en innovatie. In combinatie met de zeer lage kosten ontstaat er een product dat voor iedere ZZP’er en MKB’er een hoge toegevoegde waarde heeft. Via Bizzcounter kunnen ondernemers veel gemakkelijker en sneller al hun administratieve werkzaamheden verrichten.

Bizzcounter heeft als missie om complete, eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossingen voor ondernemend Nederland aan te bieden.
Buiten een zeer compleet en goedkope oplossing kunnen de klanten van Bizzcounter ook gebruik maken van het Bizzcounter Service Team. Dit team beantwoordt alle vragen die klanten hebben. Dit kunnen vragen zijn over de inrichting van hun Bizzcounter account, maar dit kunnen ook vragen zijn over de dagelijkse zaken die ondernemers ervaren.

Waarom ben je ondernemer geworden?

Wij zijn Bizzcounter gestart omdat we merkten dat er een grote behoefte was naar één online oplossing die alles biedt waar de ondernemer behoefte aan heeft. Wij vinden dat boekhouding vaak onnodig lastig wordt gemaakt en wij willen de ondernemer hierin ontlasten.
Het is heel leuk om te zien dat onze gebruikers Bizzcounter ook echt zo ervaren. Wij hebben regelmatig contact met onze gebruikers en de input die zij leveren is belangrijk voor ons en samen met hun zijn wij altijd bezig met het doorontwikkelen van Bizzcounter. Dit proces is geweldig om mee te maken. Samen bouwen we aan de toekomst.

Team

Bizzcounter is bedacht en ontwikkeld door twee personen. Verder werken wij heel veel samen met allerlei ondernemers om te weten wat er speelt en waar onze gebruikers behoefte aan hebben.
Het team van Bizzcounter bevat veel kennis over boekhouding, programmeren en ontwikkelen van software. Deze unieke mix van kennis zorgt ervoor dat wij onze boekhoudkennis kunnen omzetten in een online oplossing voor alle ondernemers. Wij zijn altijd bezig met de kwaliteit van ons product. Hierbij is de input van onze klanten van zeer groot belang. Bizzcounter is gemaakt door, voor en samen met ondernemers en daar zijn wij trots op.

Toekomstplannen

Een zo groot mogelijk publiek bereiken met Bizzcounter! We zijn we bezig met een aantal leuke projecten en samenwerkingen. Daarnaast wordt half oktober www.zelfboekhoudingdoen.nl gelanceerd. Dit is een website die is opgezet om ondernemers te laten zien dat boekhouden helemaal niet zo lastig hoeft te zijn. Door middel van uitleg, training, voorbeelden en assistentie willen we onze bezoekers helpen.

Verder willen we altijd met ondernemers in contact komen. We werken graag samen met andere ondernemers. Zo werken we samen met boekhouders en accountants, websites voor (startende) ondernemers en bedrijven die ondernemers begeleiden. Ook geven we administratie workshops waarbij we ondernemers de basis van boekhouden leren tijdens een interactieve middag.

Tip voor startende ondernemers

Een eigen onderneming starten begint vaak met een droom of een passie. Het begin is vaak een hectische periode waarbij er veel op je af komt.
Door werkdruk, focus op de business en groei van je onderneming wordt de interne organisatie nog wel eens het ondergeschoven kindje.
Hier schuilt een groot gevaar in. Het is extreem belangrijk dat je genoeg tijd en kennis investeert aan de interne organisatie.
Vergelijk je bedrijf eens met een huis. De buitenkant kan niet (uit)gebouwd worden zonder dat er een solide fundering aanwezig is. De interne organisatie is deze fundering. Sterker nog, je zult ervaren dat het succes van je bedrijf zal toenemen wanneer intern alles goed geregeld is.

Met welke Young Startup leden zou je in contact willen komen en waarom? 

Wij nodige alle leden van Young Startup uit om Bizzcounter te proberen. De eerste 30 dagen zijn volledig gratis. 

Verder komen wij graag in contact met ondernemers die met ons willen samenwerken. Dit kunnen ondernemers zijn die Bizzcounter zien als een mooie toevoeging op alles wat zij reeds aanbieden aan hun klanten. Via een (affiliate) samenwerking willen wij ons netwerk verbreden. Hiermee onstaat een win-win situatie. De ondernemer heeft de mogelijkheid om Bizzcounter aan te bieden aan zijn klanten en hier een beloning voor te ontvangen. Bizzcounter kan gebruik maken van het netwerk van de ondernemer om zo te zorgen dat zo veel ondernemers als mogelijk kennis kunnen maken met Bizzcounter!

Website Bizzcounter