Vind de maker van je app via AppSpecialisten

Vind de maker van je app via AppSpecialisten
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Startups

Sinds 2011 helpt David van der Loo in de rol van app-adviseur zijn klanten al met het vinden van de juiste mobiele app-ontwikkelaar. “Een app-ontwikkelaar met de juiste ervaring bouwt een app tot 90% goedkoper”, vertelt oprichter David van der Loo. “Met de prijzen voor apps veelal boven de €10.000,- is dat al snel de moeite waard.” Nu biedt hij deze dienstverlening breder aan. “Door de lancering van AppSpecialisten.nl maak ik een betaalbare app-ontwikkelaar bereikbaar voor alle bedrijven in Nederland.”

Webtool

Met de AppSpecialisten webtool wil David het voor organisaties betaalbaar maken om een app te laten maken. Bedrijven zoeken met de webtool naar een app-ontwikkelaar die de juiste ervaring heeft voor hun specifieke app-opdracht. “App-ontwikkelende organisaties worden nu vaak inefficiënt ingezet“, vertelt hij. “Maar als deze app-ontwikkelaars opdrachten krijgen waarin zij hun reeds opgedane ervaring opnieuw kunnen inzetten, werken zij sneller en dus goedkoper. Dat scheelt tussen de 10% en 90% van de kosten.”

YoungStartup

In 2012 deed David al een interview met Youngstartup. Toen was zijn ambitie nog gefocused op zijn app-adviesbureau Appar. “Ik zag dat er een breder potentieel was voor de dienstverlening die ik aanbied. Online kan ik een groter ‘assortiment’ van app-ontwikkelaars aanbieden en tegelijkertijd een groter publiek bereiken”, vertelt hij.

Ambitie

David’s ambitie is gegroeid sinds het Youngstartup interview in 2012. “Het is belangrijk om je als ondernemer te blijven ontwikkelen, het ontwikkelen van je ambitie hoort daar ook bij.” Volgens David kan AppSpecialisten ook over de grens ingezet worden: “App-ontwikkeling in Nederland loopt voorop ten opzichte van andere landen, daarom wil ik dit concept internationaal gaan uitrollen.”

AppSpecialisten is gratis te gebruiken via AppSpecialisten.nl