Vergroot je online slagkracht met een Mijn Omgeving

Vergroot je online slagkracht met een Mijn Omgeving
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
6 maanden geleden
Gepost in Website

In de digitale strategie van veel organisaties zit een website, een webshop en is er een rol voor social media. Een logische volgende stap is de Mijn Omgeving. Een afgeschermd online kanaal waar klanten en andere stakeholders toegang hebben tot exclusieve dienstverlening of producten. Hoe komt een Mijn Omgeving tot stand en hoe lanceer je die?

Waarom een Mijn Omgeving?

Een Mijn Omgeving kan een interessante toevoeging zijn binnen vrijwel elke digitale strategie. Door het te lanceren creëer je de mogelijkheid om klantprofielen op te bouwen of bestaande klantprofielen te verrijken. Je bouwt klantprofielen op door simpelweg gebruikers van je website lid te laten worden van de omgeving. Zolang de gebruikers ingelogd zijn, kun je die profielen verrijken door te kijken wat de gebruikers precies doen binnen de omgeving. Welke content downloaden ze, welke producten bestellen ze en voor welke events schrijven ze zich in?

Klik hier en lees het volledige artikel