Vanavond! Ondernemen is topsport!

Vanavond! Ondernemen is topsport!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Events

Ondernemerscafé 12 juni: Ondernemen is topsport! Met twee topsporters:

Marloes Fellinger (Nederlands Softbalteam, onderneemster)
In 2005 is deze voormalig softbalspeelster uitgeroepen tot meest waardevolle speelster van de Holland Series en in de Europa Cup tot beste slagvrouw. Haar hoogtepunt kwam in 2008 toen ze meedeed aan de Olympische Spelen! Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf en weet ze als geen ander op welke vlakken topsport en ondernemen overeenkomen en hoe je moet presteren op het hoogste niveau.

Floris Evers (Nederlands elftal hockey)
Aanvoerder van het Nederlands elftal, oprichter van het goede initiatief FEHE, consultant bij Boer & Croon, columnist en ambassadeur. Deze topsporter bezit alle kwaliteiten waar wij het op deze avond
over willen hebben: een topsport mentaliteit gecombineerd met ondernemerschap. Naast zijn hockey carrière is hij consultant bij Boer & Croon, waar zijn interesses liggen bij leiderschap, organisatieontwikkeling en teambuilding.

Topondernemers en topsporters hebben veel overeenkomsten. Als mentaliteit hebben mensen bij beide zaken discipline en passie nodig. Daarom hebben wij topsporters gevraagd om ons die mentaliteit te laten zien.

Inschrijven en meer informatie bij StudentOndernemers020.