UPS en Parcel2Go lanceren nieuw verzendplatform voor kleine bedrijven in Nederland

UPS en Parcel2Go lanceren nieuw verzendplatform voor kleine bedrijven in Nederland
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
4 jaar geleden
Gepost in Young Startup Nieuws

Amsterdam, 25 augustus 2016 – UPSToday.com heeft een gestroomlijnde bezorgdienst gelanceerd voor de ‘gelegenheidsverzender’ en het micro- en kleinbedrijf in Nederland. UPSToday.com assisteert kleine bedrijven bij import en export en vindt tegelijkertijd een balans in snelheid en kosten. Het nieuwe verzendplatform, waarbij Parcel2Go opereert als geautoriseerde reseller, vereist geen registratie. Gebruikers kunnen vanaf nu hun pakketten laten verschepen via het betrouwbare wereldwijde netwerk van UPS in 220 landen en gebieden.

UPSToday.com helpt kleine bedrijven bij bezorgingen op meer dan 25.000 UPS Access Points™, waaronder meer dan 800 locaties in Nederland. UPS Access Points zijn lokale bedrijven waar het mogelijk is om pakketten te verzenden en op te halen, ook ‘s avonds en in het weekend. Eigenaren van kleine bedrijven ontvangen notificaties van bezorgingen en kunnen hun pakketten volgen met het UPS tracking-systeem.


“Het UPSToday.com-platform anticipeert op de groeiende e-commerce door gestroomlijnde verzendservices aan te bieden. Hierdoor kunnen drukke ondernemers zich op hun bedrijf blijven focussen, terwijl wij zorgen voor de logistiek. Lange formulieren en registratie zijn niet langer meer aan de orde, waardoor kleine bedrijven hun pakketten binnen een paar minuten kunnen verzenden”, zegt Tim Helsen, managing director bij UPS Nederland. “Wij snappen dat verzenders een keuze willen hebben in de bezorgsnelheid, kosten en locaties van pakketten, allemaal met dezelfde betrouwbaarheid die UPS biedt.”


Met de snelle groei in de afgelopen jaren van het micro- en kleinbedrijf dat zich bezig houdt met e-commerce, biedt dit nieuwe platform veel voordelen voor mkb’ers en zzp’ers. UPSToday.com bespaart ondernemers veel tijd door de online informatie van hun bestellingen van verschillende online marktplaatsen te koppelen aan de UPS-verzendtool. Gebruikers in Nederland kunnen bovendien iDeal als betalingsmiddel kiezen en hun Amazon of eBay accounts koppelen voor bezorgingen met UPSToday.com.

Over UPS
UPS (NYSE: UPS) is wereldwijd een vooraanstaande speler in logistiek. Het biedt een breed gamma aan oplossingen, waaronder het vervoer van pakketten en vracht, het vereenvoudigen van internationale handel en het gebruik van geavanceerde technologie om de wereld van het zakendoen op een efficiëntere manier te beheren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten. UPS biedt wereldwijd diensten aan in meer dan 220 landen en gebieden. Meer informatie over UPS is beschikbaar op www.ups.com, de corporate blog kunt u vinden op www.longitudes.ups.com


Over Parcel2Go
Parcel2Go, gevestigd in Bolton, Greater Manchester, is de grootste vergelijkingssite voor pakketbezorgers in Groot-Brittannië. De website biedt een verrassend goedkoop alternatief voor het postkantoor aan consumenten en kleine eBay-verkopers en –bedrijven. De website maakt het mogelijk voor verzenders om van alles te verzenden, van een klein tot een groot pakket, naar bestemming in Groot-Brittannië en wereldwijd, voor een verrassend lage prijs.