Tips om op te vallen met uw beursstand

Tips om op te vallen met uw beursstand
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Tips

Wanneer de bomen hun blad beginnen te verliezen, start traditioneel het beursseizoen. Hoewel marketing steeds meer online plaatsvindt, is dit toch nog steeds een goede manier om uw onderneming te promoten. U komt in direct contact met mensen waardoor u uw producten of diensten uitgebreider kunt toelichten.

Omdat een beurs altijd een bepaald thema heeft, behoren de bezoekers haast automatisch tot uw doelgroep. Staat uw onderneming binnenkort ook op een beurs? Linda Dijkstra van Drukzo.nl vertelt meer over de mogelijkheden om op te vallen met uw stand op een beurs.

Uitstraling van uw beursstand
Dat u haast alleen maar mensen uit uw doelgroep direct kunt aanspreken is een groot voordeel volgens Dijkstra. "Maar daartegenover is het een nadeel dat u natuurlijk wel tussen allerlei concullega’s staat. Het is dus zaak om op te vallen tussen alle andere stands. Belangrijk is hierbij de stand op te laten vallen door een consequent gebruik van uw huisstijl. Daarnaast moet in een oogopslag te zien zijn wat u aan producten of diensten levert. Gebruik hiervoor uw vierkante meters, of eigenlijk kubieke meters, verstandig."

Klik hier en lees het volledige artikel

Bron: www.briskmagazine.nl