Studentondernemer start succesvol online marketing bureau

Studentondernemer start succesvol online marketing bureau
4 jaar geleden
Gepost in Gastblogs

Natuurlijk, er zijn honderden online marketing bureaus. Maar ze zijn niet allemaal zoals Smart Ranking. Jong, hip, altijd online, gezellig én gestart door een studentondernemer. Deze start-up bestaat slechts één jaar, maar groeit als kool. Smart Ranking voert diensten uit in de online marketing zoals zoekmachine marketing en social media marketing. Dit doet Smart Ranking voor verschillende start-ups zoals Fooddrop, Software vergelijken en Watermelon.

Maar ook grotere klanten zoals e-Matching.nl en Fotofabriek.nl staan in het portfolio van Smart Ranking. Studentondernemer Jarik Oosting (20) vertelt: “Begonnen met webdesign bureau Oosting Webdesign maakten we voornamelijk websites. Maar na het maken van een website kregen we vaak de vraag of we deze ook goed vindbaar konden maken in Google. Dit heeft zich vertaald in de online marketing diensten die Smart Ranking nu aanbiedt.”

Met een picknicktafel in het kantoor en verse koffie straalt het bedrijf een enorm fijne sfeer en veel gezelligheid uit. De gemiddelde leeftijd in het kantoor ligt rond de 22 jaar, maar jong en onbezonnen zijn ze niet. De professionaliteit komt terug in de duidelijke website en goed geschreven blogs over online marketing. Met onder meer een content manager, SEO specialisten, stagiaires en een office Manager is Smart Ranking het afgelopen half jaar van eenmanszaak gegroeid tot een bloeiend bedrijf dat zichtbare resultaten boekt.

Smart Ranking helpt start-ups, MKB’ers en internationals aan online succes. Dit niet alleen op Google door middel van Adwords campagnes en gedegen SEO strategieën, maar ook via Social Media. Een mooi voorbeeld van een start-up waarin het anders kan. Geen salesgedreven mindset, maar een bedrijf dat klaar staat voor zijn klanten en waar gezelligheid en resultaat boven alles komt. Want voelen de medewerkers zich goed, dan voelen de klanten zich ook goed. Dit is dan ook de visie die Smart Ranking uitdraagt naar haar klanten.

Meer weten over Smart Ranking? Bekijk dan de website.