Studenten Ondernemersprijs weer van start

Studenten Ondernemersprijs weer van start
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Deze week zijn de inschrijvingen begonnen voor de Studenten ondernemersprijs 2012. Jonge ondernemers kunnen hier hun bedrijf in de spotlights zetten. De jury beoordeelt de studenten op daadkracht, lef, authenticiteit, potentie en innovatie. De Studenten Ondernemersprijs wordt dit jaar al voor de 5e keer uitgereikt.

Mocht je uitgeroepen worden tot beste ‘Student Ondernemer van Nederland’, dan krijg je naast de titel en de media-aandacht een geldbedrag van € 5.000,-, juridische adviesuren van ABC Legal, een mediacampagne in Metro, en de FMO Development Experience. Hierbij ga je als winnaar met FMO naar een ontwikkelingsland en krijg je zo de bijzondere kans te ervaren wat ondernemerschap onder totaal andere omstandigheden inhoudt.

Overigens is een deelname voor iedereen interessant. Alle deelnemers krijgen namelijk persoonlijke en inhoudelijke feedback op hun businessplan en mogen een jaar lang gratis meespelen met het miljoenenspel van de Nederlandse Staatsloterij.

Op 6 september 2012 wordt bekend gemaakt wie de allerbeste ‘Student Ondernemer van Nederland’ is en er vandoor gaat met de titel “Student Ondernemer 2012”.
Ben jij een veelbelovende studentondernemer en hou je wel van een beetje competitie? Tot 1 juli 2012 kunnen ambitieuze studenten zich inschrijven via de website www.studentenondernemersprijs.nl.