Startup van de maand: Op reis met Bo

Startup van de maand: Op reis met Bo
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Startup van de maand

De startup van de maand is Op reis met Bo. Dit nieuwe reisconcept zet Nederlanders woonachtig in Europese steden in als reisagent. Mike Hutten, initiatiefnemer van het reisconcept Op Reis met Bo geeft een kijkje in zijn bedrijf door antwoord te geven op onderstaande vragen.

Wie zitten er achter Op reis met Bo?
Opreismetbo.nl komt uit de koker van TeamCreative, een mediabedrijf dat zich richt op concept en creatie. Mike Hutten en Marvin Oude Avenhuis staan aan het roer van de startup opreismetbo.nl

Wat is het concept van Op reis met Bo?
“Op Reis met Bo”, een uniek concept binnen de reisbranche die reizigers koppelt aan Nederlanders woonachtig in Europese steden. De “Travelangels” helpen reizigers bij het samenstellen van de perfecte citytrip, simpelweg door een persoonlijk reisaanbod aan te bieden via WhatsApp. De Travelangel blijft aanspreekpunt voor tips en suggesties gedurende de reis voor een unieke reiservaring. Ons doel? Het samenstellen van de perfecte citytrip, volledig aangesloten op de wensen en interesses van de reiziger.

Wie zit te wachten op Op reis met Bo?
In het enorme aanbod van reisorganisatie, touroperator en reisintermediairs kost zoeken naar een geschikte reis veel tijd. Deze partijen etaleren op hun websites en via andere kanalen een mega aanbod van losse-en pakketreizen (vlucht en hotel); schreeuwerige advertenties met vetgedrukte prijzen.
Opreismetbo.nl is er voor iedereen die eenvoudig een onbezorgde en perfecte citytrip wil, volledige afgestemd op de wensen en interesse van de reiziger en hun reisgezelschap.

Wat is het verdienmodel?
Opreismetbo.nl werkt met budgetten. De hoofdboeker vult het budget per persoon in. Dit budget is voor de reis, het verblijf en voor de service gedurende de reis. Binnen dit budget gaat Opreismetbo.nl voor de reiziger aan de slag. Het verdienmodel is simpel. Opreismetbo.nl heeft een marge op de reis en verblijf.

Hoe ver is Op reis met Bo?
Opreismetbo is live en heeft inmiddels 3 citytrips verkocht, naar Barcelona, Porto en London.

Waar willen jullie over 5 jaar staan?
Onze grote doorm is als volgt samen te vatten: 
1. Wij zijn een begrip in de reiswereld. Iedereen die een citytrip wil maken heeft Op reis met Bo top of mind. Door onze persoonlijke aanpak en unieke reisadviezen.
2. Over 5 jaar hebben we onze bestemmingen uitgebreid van 7 naar 30.
3. Heeft Op Reis met Bo 25.000 boekingen en 55.000 cityhoppers gerealiseerd.

Wat zijn jouw leermomenten tot nu toe?
We leren welke bestemmingen gewenst zijn en ontdekken steeds meer welke behoeften een reiziger heeft.

Wat wil je ons nog zelf vertellen over Op reis met Bo?
Citytrip? Let’s GO! Helemaal geregeld door BO! Neem snel een kijken op onze site: http://opreismetbo.nl

Bekijk de animatie van Op Reis met Bo en volg ons op Facebook

U kunt contact opnemen met Op Reis met Bo via telefoon, whatsapp 0681 570 308 of door een mail te sturen naar info@opreismetbo.nl