Stappenplan: hoe pas ik mijn cookie-instellingen aan?

Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 dagen geleden
Gepost in Tips

In dit artikel deel ik een kort en bondig stappenplan om je cookie-instellingen te checken en aan te passen. Want kloppen de technische instellingen wel met de melding die bezoekers krijgen? En hoe pas je deze instellingen aan, mocht dat nodig of wenselijk zijn? Dat is in sommige gevallen nog best lastig.

Ik hield in mijn vorige artikel Stop nou eens met die dubieuze cookiemeldingen een pleidooi voor klantvriendelijke cookiemeldingen, waarbij het voor bezoekers net zo makkelijk is om cookies te weigeren als te accepteren. Dit artikel was geschreven vanuit het oogpunt van de bezoeker, en dus over hoe cookiemeldingen er aan de voorkant uitzien.

Klik hier en lees het volledige artikel