Stage of startup?

Stage of startup?
Justus Verhoeven
Den Haag ('s-Gravenhage)
5 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Bij Launchlabs ontwikkelen en realiseren ze dromen, ideeën en producten.

Launchlabs is een nieuw initiatief voor de ondernemende student. Een mentor gedreven, studenten startup accelerator gevestigd in Utrecht. In tijden van hoge werkeloosheid is hier bij navraag een behoefte aan bij studenten. Na je studie eindeloos solliciteren hoeft niet meer en je helpt er Nederland mee uit het slop. Ondernemers zijn tenslotte de motor van de economie.

Voor studenten biedt Launchlabs een intensief programma dat nauwkeurig is samengesteld om studenten zelf een startup te laten beginnen en om deze sneller en effectiever vooruit te laten komen. Launchlabs richt zich op snelgroeiende software en technologie gebaseerde bedrijven in de markt van e-commerce en mobiel.

Het accelerator programma biedt de student toegang tot een groep inspirerende mentoren en kantoorruimte. Dit gecombineerd met een positieve energie en goede samenwerking tussen collega-starters onderling. Teams worden verwacht van elkaar te leren en hun bijdrage te leveren aan de community.

Waarom een stage waarbij je onderdeel bent van een grote corporate en niet écht het verschil kan maken... terwijl je in je stageperiode ook een eigen startup kunt starten. Op dit moment zijn we bezig met een retail, ecommerce en recruitment startup. Stuur Launchlabs bij interesse een mail