Sommige dingen doe je niet alleen

Sommige dingen doe je niet alleen
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Events

Voor in je agenda: Op 7 april heffen wij het glas om onze leden te eren en het leven van H.S.C. Mercurius, HOOG, te vieren! Young Startup sponsort de sjaars Mini!

Dit feest is voor leden van de vereniging. je kan lid worden door op deze link te klikken:
www.facebook.com/hscmercurius/

Durf je niet of heb je geen computer? Dan wacht je een ontgroening aan de deur.
Onze glazen zullen geheven worden! Een feest waar we met gladgestreken haren uit zullen kijken over de schoonste hertjes. En waar we met keurend oog de lekkerste gasten zullen aanschouwen. We zullen converseren op niveau, genieten van hoogwaardig vermaak en de heerlijkste buisjes en bakkies consumeren.

H.S.C. Mercurius:
De vereniging bleef tot 1.5 jaar geleden redelijk tot zeer onbekend, hier kwam echter verandering in toen deze haar opwachting maakte in de uiterst knorrige zwaar overdreven doch vermakelijke BNN-serie Feuten. Waar de vereniging na haar oprichting door de heren W. Bosch en M. Leendertse nauwelijks leden kende en voornamelijk bestond uit een opvallend hoog percentage BN´ers, zou zij in korte tijd uitgroeien tot de meest bekende vereniging met ook de minder bekende Nederlanders binnen haar muren. Vanaf het moment dat de deuren werden geopend ging het dak er af.
H.S.C. Mercurius, de mooiste vereniging van Nederland, leeft.