Scheiden van het afval

Scheiden van het afval
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Twee weken geleden arriveerde een Chinees containerschip in de haven van Rotterdam. A an de kade stonden de 3 mannen van ECOmen (MOND32) geduldig op de kostbare lading te wachten.

De eerste bestelling van 50 luxe RVS design restafvalbakken kwam eindelijk aan. Bijzondere afvalbakken zijn het zeker;  3 uitneembare emmers die, zoals gezegd, in één stijlvolle behuizing zitten.

Tegenwoordig kun je niet meer volstaan met het scheiden van GFT (Groente, Fruit en Tandenstokers) en restafval. Ook plastic dien je te scheiden. Dat meldt ECOmen op de professionele folder die vol trots overal in Gebouw Duintjer is verspreid. Een gemiddeld huisgezin of bedrijf komt dan al snel een bak tekort.

Jordi Schippers, Youp Strietman en Nick Wijmans waren tijdens de openingsweek in Texel vastbesloten en al een dag na terugkeer in Amsterdam werd de eerste bestelling in China geplaatst. Ondertussen is hun bedrijf ECOmen geheel opgetuigd en komt de aflevering als geroepen. Nu de bestelling binnen is kun je zeggen dat de afvalrace achter de rug is en het echte ondernemen echt kan gaan beginnen.

Het prachtig vormgegeven keukenmeubel kost nu ter introductie 129,95 euro! Brabantia kan daar een puntje aan zuigen.

Bron: ACE