Rittenregistratie-apps: wat zijn de voor- en nadelen?

Rittenregistratie-apps: wat zijn de voor- en nadelen?
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
11 dagen geleden
Gepost in Apps

Bent u ondernemer? En heeft u een auto van de zaak? Dan is het belangrijk dat u een goede rittenregistratie hebt. Als u de gereden kilometers goed bijhoudt, heeft u een duidelijk inzicht voor uzelf. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor belastingvoordelen.

Veel ondernemers vergeten hun ritten te registreren, omdat het in de meeste gevallen op de desktop gedaan wordt. Met een kilometer app bent u daarvan af.
Het werkt heel simpel, zodra u vertrekt zet u de app aan en geeft u aan of het gaat om een privé of zakelijk rit. Wanneer u bent aangekomen op uw bestemming zet u de rittenregistratie app weer uit, zo kunt u precies zien hoeveel kilometers u hebt gereden. Ondertussen heeft de app de rit al verwerkt in uw rittenregistratie. Zo blijft uw administratie altijd op orde en krijgt u geen gedoe met de Belastingdienst. In dit artikel vertelt Appwiki wat het belang van rittenregistratie is en wat de voor- en nadelen van een ritregistratie app zijn.

Het belang van een goede rittenregistratie

Zoals verteld, is het erg belangrijk om een goede rittenregistratie te hebben. Een juiste administratie kan u namelijk voordelen opleveren bij de Belastingdienst. Als u kunt aantonen dat u niet meer dan vijfhonderd privékilometers in een zakelijke auto rijdt per jaar, hoeft u geen bijtelling te betalen. Verder is het belangrijk om uw rittenregistratie goed op orde te houden, omdat de Belastingdienst fikse boetes uitdeelt als de kilometerregistratie niet goed op orde is. Gelukkig kunt u met een rittenregistratie app op uw smartphone eenvoudig alle gereden kilometers bijhouden.

Klik hier en lees het volledige artikel