Rik de Vries over zijn start-up WOW

Rik de Vries over zijn start-up WOW
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Startups

Zeer voortvarend is start-up WOW aan zijn bestaan begonnen. Nog maar nauwelijks opgericht en deze week al naar Silicon Valley om op jacht te gaan naar investeerders. Het Nederlands MediaNetwerk reisde af naar Amsterdam voor een inspirerend gesprek met Rik de Vries.

Dag Rik, hoe is het met je?
"Het zou niet gepast zijn om nu te klagen. Zakelijk gezien hebben we alles op de rit en vliegen de downloads ons momentel om de oren. Erg fijn."

Gefeliciteerd met jullie vliegende start. Wie en van wie is WOW?
"WOW is een initiatief van mijn compagnon Lars Kappen en mijzelf. Vlak na de geboorte van het bedrijf hebben we Riekes Beelen - product manager - en Jelle Kolleman - senior advisor - aangetrokken. Deze mensen vormen het fundament van ons bedrijf."

Wat doet WOW?
"WOW staat voor World Of Wallpapers; een digitale oase waarin de gebruikers zelf zijn favoriete channels met wallpapers kiest. Deze voorkeuren kan hij/zij straks overal en altijd oproepen middels diverse soorten - mobiele - applicaties. We beginnen met de digitale agenda maar dit zou zomaar naar een Weather app kunnen overslaan of een wekker, een to-do app. De mogelijkheden zijn onbeperkt."

Lees verder bij Het Nederlands MediaNetwerk