Richting geven aan jouw ontwikkeling

Richting geven aan jouw ontwikkeling
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Leer jouw waarden uit te drukken

Begin vorig jaar schreef ik een blog over het vinden van je ideale klant. Ik vertelde dat, doordat ik me nog meer op één doelgroep ging focussen, ik steeds zichtbaarder werd. Door mijn omgeving erover te vertellen, erover te spreken en dagelijks te werken met vrouwen, ontwikkelde ik een expertstatus!

Lees hier de eigenschappen van mijn ideale klant.

Weet wie jouw klant is
Deze week had ik een sessie met een doorgewinterde onderneemster. Zij draait al wat jaren mee, heeft een mooie omzet en prima klanten. Ze experimenteert met uitingen op social media en daar zat gelijk haar vraag: “Wie is mijn ideale klant? Omdat ik dat niet helder heb, weet ik ook niet waar ik het over moet hebben op social media om maximaal impact te hebben op die persoon. Het drukt op mijn schouders dat niet te weten.” Ook zegt ze “ik heb het gevoel dat het mijn groei stagneert…”.

Klik hier en lees het volledige artikel