Review: de beste noise cancelling headphones voor op kantoor

Review: de beste noise cancelling headphones voor op kantoor
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
3 jaar geleden
Gepost in Tips

Van kantoortuin tot co-workingspace: op de gemiddelde werkplek is geconcentreerd werken een flinke uitdaging. Een investering in een noise cancelling headphone verdient zich razendsnel terug in productiviteit, maar welke moet je kopen?

Was de kantoortuin ooit bedacht als broedplaats voor co-creatie, het is het een ware productiviteitskiller gebleken. Je herkent het vast: een uitpuilende lijst met to do’s en een aanstormende deadline, maar om je heen schreeuwt een stel jeugdige collega’s. Weg concentratie.

Je afsluiten voor het kabaal is heel eenvoudig. Noise cancelling headphones filteren grondtonen weg. Wie ook nog eens muziek draait heeft zelfs van de grootste brulbaviaan geen last meer.

Er adverteren veel audiomerken met de term ‘noise cancelling’ en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, testte de redactie van Sprout over de periode van vijf weken negen modellen. Hierbij werd gelet op de kwaliteit van noise cancelling, het geluid, materiaalgebruik en comfort. De hoofdtelefoons zijn getest binnen de omgeving van onze eigen kantoorjungle en onderweg.

Klik hier en lees het volledige artikel