'Relaxed' helpt jou tijdens de feestdagen echt te relaxen!

'Relaxed' helpt jou tijdens de feestdagen echt te relaxen!
6 jaar geleden
Gepost in Apps

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We schijnen altijd en overal online te moeten zijn. De feestdagen staan om de hoek en tijdens deze periode draait het om genieten, intens genieten: even lekker onderuit, heerlijke achtergrondmuziek en een goed boek op schoot.

Smartphone uit en in gedachte verzonken zonder enig schuldgevoel beginnen aan een leesfestijn…Maar als je eigen ondernemer bent, dan zouden potentiële klanten je kunnen @-mentionen op Twitter of je status 'liken' op Facebook, en die laten hangen alsof het je niet interesseert is ook niet echt gepast. 'Relaxed' helpt een handje tijdens de feestdagen.

Met 'Relaxed' (een erg toepasselijke naam, als je het mij vraagt) kun je tijdens de feestdagen echt genieten van het gezellig samen zijn met familie en vrienden. Je moet wel de beschikking hebben over een computer. Het is slechts een simpele exercitie: Je meldt al je social media aan bij autorelaxed.com. Je kunt je Facebook en Twitter daar koppelen aan een speciaal account. Relaxed attendeert voor jou alle belanghebbende die iets willen vragen of een opmerking voor je hebben erop dat je even offline bent. Je kunt een begin- en een tijddatum instellen. Ook de tekst van de boodschap kun je helemaal zelf bedenken.

In de onderstaande video wordt 'Relaxed' nog een keer rustig aan je uitgelegd: