PaperFlies introduceert deal website vliegtickets

PaperFlies introduceert deal website vliegtickets
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Startups

De Amsterdamse start-up PaperFlies lanceert vandaag een website voor vliegticketdeals, die elke dag in het teken staat van één nieuwe droombestemming.  Een wereldprimeur, waardoor de flexibele reiziger honderden euro’s bespaart.

Wereldwijd de primeur
PaperFlies is een “dagelijkse deal website” die speciaal is ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. De homepage staat volledig in het teken van de deal en binnen één oogopslag weet je wat de aanbieding inhoudt. De achtergrond van de site veranderd elke dag mee met de bestemming, een inspiratie voor de reiziger. Het aanbieden van losse tickets op deze manier is wereldwijd nog niet eerder gezien.

Vliegen buiten Europa toegankelijker
PaperFlies realiseert de deals direct bij de vliegtuigmaatschappijen. Door deze unieke manier van boeken en de marketingwaarde voor de vliegtuigmaatschappij kunnen er hoge kortingspercentages worden gerealiseerd. Vooral vliegen buiten Europa wordt aantrekkelijker, de meerderheid van de deals heeft dan ook een bestemming buiten Europa. PaperFlies werkt samen met 15 vliegtuigmaatschappijen en biedt deals aan naar bestemmingen over de gehele wereld.

Over PaperFlies
PaperFlies is opgericht door twee jonge ondernemers Bob Stolk en Jens Steenhuis die nieuwe mogelijkheden zagen in de toch enigszins verouderde vliegtuigindustrie .
"Wij zijn de eerste speler in de markt die op deze manier vliegtickets gaat aanbieden. Het werd tijd voor een innovatief websiteconcept met een andere insteek. Het dagelijkse dealsegment zag een grote groei de laatste jaren. We konden niet geloven dat er nog geen dealwebsite was die zich specialiseerde in losse vliegtickets. Elke dag wordt er één interessante bestemming gepresenteerd welke direct tegen één zeer aantrekkelijke prijs boekbaar is." Aldus Jens.

www.paperflies.com