Optimaal digitaal (samen)werken: knelpunten & trends

Optimaal digitaal (samen)werken: knelpunten & trends
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Medewerkers hebben steeds hogere verwachtingen van hun werkomgeving. Het voldoen aan die hogere verwachtingen en het bieden van een geweldige (digital) employee experience betekent dat organisaties complexer worden. Om die complexiteit het hoofd te bieden, moeten mensen nog veel meer met elkaar samenwerken. Daarom moeten organisaties echt werk maken van een digital workplace die mensen optimaal ondersteunt.

 

Dit opening statement van Oscar Berg was de kern van de Brusselse Intranet & Digital Workplace Conference van 23 mei 2019.

Het congres stond vooral in het teken van de laatste trends en het toenemende belang van het creëren van een goede digital employee experience (DEX). Ondertussen gonsde het tijdens de break-outsessies en in de wandelgangen over Office 365 en de impact hiervan op de digital workplace. Zo op het eerste oog lijkt er in België één smaak te bestaan. Maar tijdens de afronding van het congres bleekt dit genuanceerder te liggen. Kort samengevat: bepaal eerst je doel en kies dan pas de tool! De uitgebreide versie hiervan is wellicht nog eens interessant voor een nieuw artikel.

Klik hier en lees het volledige artikel