Op bezoek in Almere bij Hardbittenandtheothers!

Op bezoek in Almere bij Hardbittenandtheothers!
7 jaar geleden
Gepost in Crowdfunding

Young Startup ondersteunt graag inspirerende, toffe crowdfunding campagnes. Laat Hardbittenandtheothers nou precies zo'n project zijn! 

Concept store in Almere

Hardbittenandtheothers wil Almere een ziel geven en iets moois opzetten voor de jongeren die daar wonen. In de oude vestiging van Men at Work wordt momenteel hard gewerkt aan de concept store. Er is voor ieder wat wils. Het zal als volgt vormgegeven worden:

HARD BITTEN, de eerste high-end skatestore in Flevoland. Hier kan de doelgroep terecht voor hardware (boards en onderdelen), kleding, schoenen en de allereerste instore miniramp. (skatemeubel, een soort halfpipe).

AND THE OTHERS RETAIL, creatieve samenwerkingen met jonge/unieke/vernieuwende merken die binnen het Almeerse stadshart nog niet worden verkocht. Hier wordt kleding met een stoer randje voor zowel man als vrouw verkocht; maar ook lifestyleproducten als boeken, muziek, design en fotografie. Een innovatief shop-in-shop concept met onder andere namen als: Eleven Paris, Urban Ears, Insight, Jutka & Riska en Club Manhattan.

ANOTHER BAR, een grote huiskamer waar alles kan. Eindelijk een plek waar jongvolwassenen gezellig kunnen zitten en genieten van een verantwoord hapje of drankje. De bar biedt ook nog eens een bomvol cultureel programma met onder andere exposities, workshops, lezingen en feestjes waarbij wordt samengewerkt met de creatieve sector binnen en buiten Almere..

Ook investeren in Hardbittenandtheothers? Klik hier!

Video