Onweerstaanbaar worden voor je klanten? Zo doe je dat!

Onweerstaanbaar worden voor je klanten? Zo doe je dat!
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
1 jaar geleden
Gepost in Tips

Column – Beter dat je dit artikel niet deelt met al je mede-ondernemers. Ik ga je namelijk een geheim verklappen, waardoor jij ineens totaal anders bent dan de rest.

Geheim? Is dat niet wat al te ronkend taalgebruik? Nee, nee, in dit geval niet, want het lijkt echt of niemand er van weet.

Jouw personal brand wordt compleet anders, tenminste, als je gaat doen wat ik zeg, als je gaat leven, de tip die ik geef. Dan ben je ineens: een verademing. Verfrissend als een bergbeekje. Klinkt lekker toch?

Het is iets – ik bouw de spanning nog even op, hang in there – dat bij eigenlijk alle zzp’ers en kleine ondernemers totaal ontbreekt, op hun website, in hun branding, in het verhaal dat zij vertellen aan de wereld.

En dat terwijl we het allemaal zo ontzettend fijn vinden. We hunkeren er naar. We betalen ervoor in het weekend, in de Nederlandse theaters. We organiseren er een barbecue voor.

Alle vrouwen op de datingsites die schrijven erover, dat ze dat wel echt willen in een man. Op alle 14 datingsites die ik regelmatig bezoek – ik kijk altijd mee met een goede vriend – schrijven de vrouwen dat ze dit een van de belangrijkste dingen vinden in een man, in het leven.

Klik hier en lees het volledige artikel