Ontdek het ‘echte’ Curaçao met de internet startup Curaçao Trip

Ontdek het ‘echte’ Curaçao met de internet startup Curaçao Trip
7 jaar geleden
Gepost in Interviews

Als je denkt aan de ultieme tropische vakantie, dan denk je ongetwijfeld aan witte zandstranden, adembenemend lekker eten, prachtige weersomstandigheden, de nodige innerlijke rust en een hedonistisch nachtleven. In de Caribische Zee ligt een prachtig eiland waar alle tropische factoren gebundeld zijn tot één: Curaçao. Het Caribische eiland waar we allemaal weleens van gehoord hebben, maar door lang niet iedereen 'echt' bezocht is.

Curaçao Trip is een online reisplatform dat op sympathieke wijze in de behoefte voorziet van reizigers die geïnteresseerd zijn in het ‘echte’ Curaçao. Curaçao Trip streeft ernaar om de reiziger meer van Curaçao te laten verkennen en ook een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Reizigers kunnen via het platform hun accommodatie, activiteiten en toegang tot verschillende bezienswaardigheden geheel online regelen. Niet de gebaande paden, maar het 'echte' eiland.

Via CrowdAboutNow, een online crowfunding platform proberen zij de noodzakelijke financiering rond te krijgen. Hiermee kan het platform verder ontwikkeld worden, conform de hedendaagse wensen van de belanghebbende. Maar wat maakt juist dit initiatief zo interessant? Waarom is er voor een alternatieve kredietvorm gekozen? Wordt er dan eindelijk een brug gebouwd die het 'echte' Curaçao en de geïnteresseerde reiziger met elkaar verbindt? Tijd voor een interview met Curaçao Trip!

'Curaçao is meer dan alleen zon, zee en strand.'

De oprichters van Curaçao Trip ervaren Curaçao als het eiland met een verborgen schoonheid die het ontdekken meer dan waard is. Via het reisplatform proberen zij de geïnteresseerde reiziger te enthousiasmeren het 'echte' Curaçao te ontdekken. De Nederlandse schat in het Caribische gebied heeft namelijk zoveel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Een ding is zeker: je hoeft je absoluut niet te vervelen tijdens je verblijf op Curaçao. Intiem chillen op het idyllische strand van Santa Barbara Beach of juist sportief bezig zijn met mountainbiken, windsurfen of duiken. Je kunt clubhoppen tot je erbij neervalt, maar ook interessante musea of verschillende historische plekken van het land bezoeken.

Het eiland ademt vakantie en heeft zoveel meer te bieden dan er op de gemiddelde reissite te vinden is. Leuke excursies, de magische onderwaterwereld, de indrukwekkende historie en andere bezienswaardigheden worden op de sites van reisbureaus vaak niet op de juiste manier belicht en soms zelfs achterwege gelaten. Om optimaal van het land te kunnen genieten biedt Curaçao Trip wellicht de uitkomst voor individuen die zonder enige moeite de gebaande paden van het massatoerisme mijden en op vakantie graag 'the real Curaçao' ontdekken.

“We bieden potentiële investeerders de mogelijkheid een steentje bij te dragen aan de wereld.”Jefferson Martina

Er is bewust voor crowdfunding gekozen. De founders van Curaçao Trip zijn erg enthousiast over deze innovatieve vorm van financiering vanwege het kortlopende en toch efficiënte proces. Op de vraag waarom potentiële investeerders in het initiatief moeten investeren antwoordden zij: “Wij spelen graag in op de behoefte van de reiziger die verder gaat dan het ‘zon-zee-strand’-gevoel. Curaçao Trip is vooral bedoeld voor de reiziger die op zoek gaat naar authenticiteit tijdens zijn/haar vakantie. Wij bieden the crowd de mogelijkheid om in verschillende opzichten bij onze dienst betrokken te zijn. Investeren in Curaçao Trip gaat verder dan alleen het platform. Met uw investering doet u namelijk ook iets terug voor de Antilliaanse gemeenschap. Curacao Trip ondersteunt verschillende sociale projecten en draagt graag een steentje bij aan de wereld.  Daarnaast willen we het concept stapsgewijs naar het hele Caribische gebied brengen, maar we beginnen eerst met Curaçao.“

Alle kleine beetjes helpen. Help jij Curaçao Trip om het beoogde doel te realiseren?

 

Meer informatie over Curaçao Trip?
http://www.curacaotrip.com