Online voorziening maakt aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers en starters makkelijker

Online voorziening maakt aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers en starters makkelijker
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
5 jaar geleden
Gepost in Tips

Het is weer aangiftetijd. Oók voor ondernemers. De Belastingdienst helpt hen daarbij: met de nieuwe online Aangiftehulp Inkomstenbelasting, speciaal voor ondernemers. Een praktisch, toegankelijk hulpmiddel waarmee de ondernemer sneller én makkelijker met zijn aangifte aan de slag kan. De aangiftehulp Inkomstenbelasting bevat antwoorden en tips, heldere video’s en handige rekenhulpmiddelen. Overzichtelijk en geschreven in begrijpelijke taal.

Snel antwoord op vragen
In de aangiftehulp vindt de ondernemer snel antwoord op vaak gestelde vragen, zoals:

– Welke bedrijfskosten kan ik aftrekken?
- Welke vragen in de aangifte kan ik overslaan?
– Hoe moet ik aangifte doen als ondernemer?
– Waar moet ik voor kiezen: een privéauto of een bedrijfsauto?
– Kan ik gebruikmaken van de vooraf ingevulde gegevens in mijn privé-aangifte?

Lees verder