Online juriste genomineerd voor Viva400

Online juriste genomineerd voor Viva400
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Events

Charlotte Meindersma is om haar vooruitstrevende aanpak als online jurist voor ondernemers genomineerd voor 'Meest Succesvolle Vrouw 2013' in de categorie 'Online' van de Viva400. Lees verder om erachter te komen waarom deze ondernemende dame de felbegeerde titel in de wacht moet slepen.

Jonge ondernemer

Midden in de crisistijd zag de ondernemende juriste en fotografe Charlotte (26) kansen doordat zij denkt vanuit de cliënt. Voor haar geen juridisch vakjargon, maar denken vanuit de behoefte aan duidelijkheid en begrijpelijke taal aan de kant van de klant. In 2011 richtte zij haar eigen bedrijf 'Charlotte's Law & Fine Prints' op en zette de juridische wereld door haar manier van werken volledig op zijn kop. 

Juridische zaken: leuk!

Haar doel is om ondernemers te helpen met juridische zaken. Zij onderscheidt zich van andere door de saaie juridische zaken leuk en begrijpelijk te maken. Zij brengt informatie naar de ondernemers toe door informatieve blogs te schrijven en geeft online advies. Zij is, in tegenstelling tot andere juristen, écht online en ondernemers door heel Nederland hebben haar al weten te vinden. Charlotte is enthousiast lid van Young Startup en een graag geziene gast bij de Startup Coffee in Den Haag. Tevens heeft zij gesproken tijdens Startup Summer. Ze helpt ondernemers door haar toegankelijke en eerlijke manier van werken. Young Startup steunt graag startende ondernemers zoals Charlotte.


Viva400


Viva400 is een lijst met 400 jonge, succesvolle en inspirerende vrouwen, samengesteld door het weekblad Viva. Het is te vergelijken met de Quote500. De lijst is gevuld met inspirerende dames die opvallen in hun werkgebied. Ze zijn succesvol en inspireren anderen met wat zij doen.

  Charlotte is geselecteerd voor de categorie Online, omdat zij als een van de weinige juristen écht online is. Charlotte: "Iedereen moet op mij stemmen, omdat ik de juridische wereld op zijn kop zet en met het winnen van Viva400 nog meer ondernemers kan helpen."


Stem ook op Charlotte! 

Over Charlotte

Charlotte is een ondernemende juriste en fotografe en werkt vanuit haar kantoor in Den Haag. Haar hart ligt bij het auteursrecht. Ze nam het op tegen bestseller auteur Kluun toen hij onrechtmatig plaatjes bij zijn praatjes plaatste en weigerde deze te verwijderen.

Wil je meer weten over Charlotte en haar diensten? Bezoek dan haar website of stuur haar een bericht via Young Startup!