North Sea Jazz als Facebook app

North Sea Jazz als Facebook app
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
8 jaar geleden
Gepost in Media

De line ups van alle 37 North Sea Jazz festivals zijn vanaf nu te zien op de Facebook pagina van North Sea Jazz. Redhotminute heeft een Facebook app gemaakt met de blokkenschema’s van alle edities.

De Facebook app is geïnspireerd op het vernieuwende online blokkenschema, de timetable, van North Sea Jazz. Voor de ontwikkeling heeft Redhotminute nagedacht over hoe de gebruiker het perfecte festivalprogramma samenstelt. Alles heeft een plek gekregen: info over de artiesten, toevoegen aan eigen programma’s, luisteren naar tracks en in welke zalen spelen de artiesten.

Spotify integratie
Artiesten leer je nog altijd het beste kennen door ze te horen, zien en voelen. Daarom hebben we een koppeling gemaakt met elke artiest en zijn muziek op Spotify. Zo kan iedereen zich snel een goed beeld vormen van de artiesten die op North Sea Jazz Festival spelen.

Informatie naar wens
Met de nieuwste css en javascript technieken is een systeem met uitschuivende programmapanelen ontwikkeld die op de juiste momenten de goede informatie verstrekt. Bondig wanneer overzicht gewenst is. Uitgebreid wanneer men meer info over individuele artiesten wil weten.

Wil je North Sea op Facebook bekijken, klik hier.