Nieuwe supermarkt app met mededelingenbord

Nieuwe supermarkt app met mededelingenbord
6 jaar geleden
Gepost in Tech

Jan Linders kon niet achterblijven en lanceert nu ook een nieuwe supermarkt app. Uniek aan de app is het digitale mededelingenbord voor de regionale markt. 

Het kon niet lang meer uitblijven: de Jan Linders supermarkt app. Inmiddels heeft iedere zichzelf respecterende supermarkt een eigen app en Jan Linders kon natuurlijk niet achterblijven. Als gebruiker stel je je eigen supermarkt op de app in en kan je meteen zien tot hoe laat het filiaal geopend is en heb je toegang tot andere relevante informatie, zoals het goede doel dat de supermarkt steunt en nieuwsberichten van de eigen supermarktmanager. Uniek aan de app is de lokale marktplaats, waar – net als op het mededelingenbord in de supermarkt – advertenties geplaatst en bekeken kunnen worden.

Dus het ouderwetse blauwe bord met aangeboden pianolessen en gevonden of te koop staande huiskatten lijkt voor de toekomst gewaarborgd. En de digitale variant biedt nog meer mogelijkheden: je kunt de actuele aanbiedingen van die dag of week gelijk op je digitale boodschappenlijstje plaatsen. Ook helpt de Jan Linders app met wat er zoal op tafel komt. Iedere dag staan er drie nieuwe receptsuggesties klaar: een recept die past bij het seizoen, een budget recept en een snelle variant. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om op ingrediënten te zoeken en je favoriete recepten te bewaren. Naast apps van de supermarkten zelf zijn er tegenwoordig ook allerlei apps die aanbiedingen van alle supermarkten scannen zoals Supermarkt+ of Aanbieding. De Jan Linders app is gratis te downloaden voor iOs in de Apple store. De Android versie volgt in februari.