Nederlandse webshop brengt 3D printers naar ieder huishouden

Nederlandse webshop brengt 3D printers naar ieder huishouden
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
7 jaar geleden
Gepost in Startups

Het Nederlandse 3Dprinterstore opent een webshop met verschillende merken 3D printers. Daarmee is het de eerste webwinkel in ons land die zich met een dergelijk assortiment richt op particulieren – de shop voorziet een grote toekomst in 3D printen vanuit huis.

“De 3D printer maakt het printen van fysieke objecten toegankelijk voor particulieren, zoals de inktjet printer dat heeft gedaan voor documenten. Iedereen kan nu driedimensionaal printen vanuit huis”, aldus het team achter de webshop.

Op het internet, met name social media, is iedereen tegenwoordig auteur. Met de komst van 3D printers worden we ook producent: er vindt een verschuiving plaats van massa- naar individuele productie van spullen. We printen onze eigen sieraden, dat missende Ikea schroefje of de flesopener die we niet kunnen vinden wanneer we hem nodig hebben.

Merken Met merken als Up, Felix Printers en Leapfrog (de laatste twee zijn Nederlandse fabrikanten) zet de webshop een assortiment neer waarin iedereen een geschikte 3D printer kan vinden. Middels een keuzehulp vindt de bezoeker een 3D printer die aan zijn wensen voldoet. De webshop biedt producten van hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen, waarbij de goedkoopste 3D printer al voor minder dan €1000,00 beschikbaar is.

Wanneer de 3D printers massaal hun weg naar Nederlandse huishoudens vinden is nog even afwachten, maar 3Dprinterstore doet er alles aan om dit te stimuleren. Bekijk de webshop op 3dprinterstore.nl