MKB Nederland lanceert programma om ondernemers te helpen bij Brexit

MKB Nederland lanceert programma om ondernemers te helpen bij Brexit
Redactie Young Startup
Redactie Young Startup
Young Startup
Den Haag ('s-Gravenhage)
2 jaar geleden
Gepost in Overheid

B-day komt dichterbij. Dat tienduizenden Nederlandse mkb-bedrijven direct, dan wel indirect gedupeerd worden door de Brexit dringt vaak echter nog niet voldoende door. Om mkb’ers op weg te helpen en te voorkomen dat ze te laat in actie komen, lanceert MKB Nederland in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat het programma Brexit-buddies.

Het programma bestaat uit een aantal bijeenkomsten, waarop mkb’ers al hun Brexit-vragen kunnen stellen aan experts van grote bedrijven als Dutch Flower Group, Rabobank, PWC, KPMG, Post-NL, ABN-AMRO en ING, de douane en bijvoorbeeld AWVN, NBCC, KvK en evofenedex.

B-day

Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland en staatssecretaris Mona Keijzer maakten het nieuws over Brexit-buddies woensdag bekend bij hun werkbezoek aan Dutch Flower Group in Aalsmeer, meldt ANP. “Ondernemers nemen vaak het meest aan van andere ondernemers. Daarom hebben wij een netwerk van experts bij elkaar gebracht uit het bedrijfsleven dat het mkb wil helpen met praktische vragen over Brexit. Je kunt namelijk vaak al meer doen dan je denkt. En we moeten voorkomen dat ondernemers straks op b-day te laat zijn”, aldus Vonhof.

Klik hier en lees het volledige artikel