Met MeMini gaan zelfs de mooiste 'bewaarwaardige momenten' nooit aan je voorbij!

Met MeMini gaan zelfs de mooiste 'bewaarwaardige momenten' nooit aan je voorbij!
6 jaar geleden
Gepost in Tech

De meest wonderlijke en mooiste dingen in het leven gebeuren meestal totaal onverwachts. Daar dachten de Nieuw Zeelanders Samuel Lee en Ben Bodley precies zo over. Hoogtepunten in het dagelijks leven dienen te worden vastgelegd. Het zijn mooie momenten die we graag met andere willen delen. Soms voor leedvermaak, maar ook ter inspiratie en motivatie. Dankzij de Nieuw Zeelander creatievelingen is dit nu mogelijk. Samen zijn zij de bedenkers van MeMini.

MeMini is een draagbare camera die je gewoon op je jas of trui draagt. De camera filmt jou de hele dag, maar waarvan je alleen als het interessant genoeg is, de laatste 5 minuten kunt opslaan. De meMini staat continu aan en filmt alles wat je op dat moment voor je ziet. Pas wanneer je iets mee maakt dat echt het vastleggen waard is, kun je ervoor kiezen het filmpje van de afgelopen 5 minuten daadwerkelijk op te slaan. Via een bijbehoren de app kun je het filmpje direct terugkijken of naar YouTube posten.

De MeMini is nog in ontwikkeling en is in het bezit van een 3.1 megapixel camera met een blikveld van 160 graden. Er past 16GB tot 32GB geheugen in. De twee bedenkers hebben sinds kort een Kickstarter campagne gelanceerd waarmee ze $50,000 dollar hopen op te halen om de MeMini in productie te nemen. Het apparaat moet dan $150 voor early birds gaan kosten, de winkelprijs wordt rond de $200.