Maak kans op een startkapitaal van maar liefst €15.000

Maak kans op een startkapitaal van maar liefst €15.000
6 jaar geleden
Gepost in Ondernemen

Brilliant Young Entrepreneurs is een business plan competitie van Jong Ondernemen in samenwerking met Hyundai Motors Europe. Samen geven zij veelbelovende start-ups de kans op een vliegende start met een startkapitaal van maar liefst €15.000! Deze geweldige prijs kun je winnen door jouw plan toe te sturen aan Jong Ondernemen.

Voorwaarden & inschrijven

Student Startups die zich inschrijven voor het Brilliant Young Entrepreneurs initiatief dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Deelnemers volgen een HBO- of universitaire studie of hebben deze korter dan één jaar geleden afgerond, en kunnen hiervan een bewijs overleggen.
  • Deelnemers doen mee in een groep die bestaat uit minimaal twee en maximaal zes ondernemers.
  • Deelnemers kunnen ten tijde van de uitreiking, dus op 2 juni 2014, een KvK-inschrijving en bewijs van een zakelijke bankrekening op naam van
    deze KvK-inschrijving overleggen, in het kader van de betaling van het prijzengeld.
  • Deelnemers zijn het Engels machtig en kunnen een Engelstalige video-pitch inleveren, wanneer zij door de eerste selectie heen zijn gekomen. 

Wil je meedoen aan Brilliant Young Entrepreneurs?

Stuur dan een email naar Nick Schoemaker via [email protected]. Vermeld daarin de namen van de deelnemers, emailadressen en telefoonnummers. Je krijgt dan binnen enkele dagen verdere instructies toegestuurd.